Vacatures

Vacatures zoekenTijdelijke Medewerker Binnendienst

Professionals 1 fte Noord-Brabant (Tilburg)

Omschrijving

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in een uitdagende commerciële rol en middels jouw expertise onze (online) dienstverlening in het segment MKB verder uitbouwen?
Ben jij klantgericht, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan ben jij de Commerciële Binnendienst medewerker die wij zoeken!

Wegens een zwangerschapsverlof en een uitbreiding van het takenpakket van het team, zijn we tijdelijk (de mogelijkheden zijn divers, maar voor minimaal 6 maanden) op zoek naar ondersteuning van ons team. We zoeken een aanpakker, die zelfstandig is en niet bang is om de telefoon op te pakken of om collega's een vraag te stellen. 

Functieomschrijving:

Binnen de afdeling Sales & Marketing ben jij als Commercieel Medewerker Binnendienst (locatie Tilburg) het eerste contactpunt voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers binnen het brancheteam MKB. Je werkt in teamverband aan de uitbouw van de klantenportefeuille.

Dit is wat je gaat doen:

Je behandelt leads, begeleidt het intake proces van nieuwe klanten, stemt klantzaken af met interne afdelingen en je verzorgt de noodzakelijke commerciële administratieve taken (CRM). Doordat het om een tijdelijke functie gaat, krijg je een aangepast takenpakket.

Je bent verantwoordelijk voor: 

- De groei van de klantenportefeuille

- Instroom van nieuwe incasso dossiers
 

Functie-eisen:

- Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
- Enkele jaren relevante ervaring in een klantgerichte functie (uitbel ervaring is een pré)
- Communicatief sterk en goede beheersing van de Nederlandse taal
- Ondernemend (kansen zien en benutten)
- Zelfstartend, zelfstandig en resultaatgericht
- Affiniteit met de doelgroep MKB

Standplaats

Tilburg

Interesse?

Solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar sollicitaties@ggn.nl.
De sluitingsdatum van de vacature is 1 juni 2019.
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Marlies Nieland via m.nieland@ggn.nl of 06-20034051.Contactgegevens