Vacatures

Vacatures zoekenCustomer Journey Expert Operations

1 fte Utrecht (Utrecht)

Omschrijving

Over GGN

GGN is de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland met eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren. Naast deze landelijke dekking beschikt GGN over een uitgebreid netwerk van incassopartners in én buiten Europa. Met zo’n 650 professionals waaronder (kandidaat)-gerechtsdeurwaarders, incassospecialisten en een team van juristen staan wij middenin de maatschappij en kennen wij de lokale behoeften.

Bij alles wat wij doen, maken wij effectief gebruik van onze gedetailleerde en branche specifieke kennis van debiteuren en hun betaalgedrag, dat is onze passie, dat onze is specialiteit. Tevreden klanten, dat is waar het bij ons om gaat. En wij rusten niet voordat we dat bereikt hebben.

Aandachtsgebied Operations

Operations bestaat uit een viertal aandachtsgebieden waarvoor vier Managers Operations verantwoordelijk zijn. Een aandachtsgebied (Business Support) bestaat uit Post, Databeheer, Planning & Forecasting, Lean Consultants en diverse stafmedewerkers. Vernieuwing en verbetering staat centraal en daarom zijn wij als aanvulling op dit team op zoek naar een Customer Journey Expert Operations

De functie

De Customer Journey Expert adviseert en ondersteunt het MT Operations bij de (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe (communicatie)kanalen. Je bent iemand die denkt in klantbehoeften en weet deze te vertalen naar juiste communicatiestrategieën. Je weet wat onze klanten en debiteuren bezighoudt en onderzoekt hoe zij bediend willen worden. Je vertaalt onze producten en diensten naar begrijpelijke, relevante en impactvolle uitingen richting onze doelgroep, waarvoor je concepten bedenkt. Je neemt zelf initiatief, zit vol vernieuwende ideeën en weet je collega’s te verrassen.

Wie zoeken wij?

• Jij hebt een HBO-opleiding in de richting van Marketing of Communicatie afgerond
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en bent sterk in het schrijven van (commerciële) teksten
• Je hebt ervaring met Customer Journey mapping
• Je hebt aantoonbare kennis van on- en offline middelen en media
• Je hebt kennis van Social Media platformen, waaronder Facebook, Instagram en Twitter
• Je kent de nieuwste ontwikkelingen op Social gebied
• Je bent sterk in projectmanagement
• Je hebt een open, proactieve houding
• Je hebt een sterke hands-on mentaliteit
• Je bent energiek en hebt een positieve instelling, waarmee je anderen ook enthousiasmeert
• Je hebt doorzettingsvermogen om zichtbaar resultaat te behalen

Locatie

Je wordt breed inzetbaar binnen onze locaties verspreid over Nederland

Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris in overeenstemming met jouw ervaring tussen de €2.900,- en € 4.100,- per maand o.b.v. 40 uur per week, exclusief secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Serge Lourens, manager Business Support via 0646636077 of s.lourens@ggn.nl

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitaties@ggn.nl. De sluitingsdatum van de vacature is 22 maart 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

FunctieprofielContactgegevens