Publicaties

GGN publiceert ieder jaar diverse publicaties zoals artikelen, onderzoeken, interviews en whitepapers. Deze publicaties kunt u op deze pagina inzien.

Downloads


Download hier de whitepaper "Verantwoord incasseren start met segmenteren" van Laurens Ruster.


Download hier een publicatie uit de praktijk geschreven door Gerechtsdeurwaarder Maritza Bernardt. ‘De executie van een bestuursrechtelijk besluit dat vernietigd is.’ (bron: De Gerechtsdeurwaarder | nr. 2 | jaargang 9 | mei 2017)

CreditMind

GGN brengt drie maal per jaar het relatiemagazine CreditMind uit. CreditMind richt zich, naast GGN relaties, ook op personen die werkzaam zijn in de creditmanagementbranche.

Wilt u de laatste en eerdere uitgaven bekijken? Bekijk het CreditMind-archief.

Zo betaalt Nederland

Sinds 2003 presenteert GGN jaarlijks het onderzoek ‘Zo betaalt Nederland’ (ZBN). Het onderzoek geeft inzicht in het betaalgedrag van Nederlandse consumenten en bedrijven. GGN doet dit in samenwerking met onderzoeksbureau Motivacion en het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, Nibud. Het onderzoek van 2015 kunt u hier downloaden.

GGN heeft nu ook twee deelonderzoeken uitgevoerd naar respectievelijk de zorgsector en de huurbranche. Er is daarbij vooral gekeken naar het betaalgedrag van Nederlanders. Naast diverse onderzoekscijfers geven experts uit zowel de huur- als zorgbranche hun visie op de uitkomsten. Zo komen zorgverzekeraars aan het woord en reageren verschillende woningcorporaties op de betaalproblemen bij hun doelgroepen. Wilt u deze onderzoeken downloaden of oudere edities lezen, klik hier

Jaarverslag

Inzicht delen vraagt om openheid. Informatie over trends, ontwikkelingen, doelen voor de toekomst en de kerncijfers van het afgelopen jaar zijn terug te vinden in het GGN JaarVerslag